Tak for en rigtig god messe!

Nyborg Strand 2018

– Vi var helt høje over det gode gensyn med både kunder og leverandører!

Her har vi samlet et par spændende og relevante højdepunkter fra et par gode dage i Nyborg.

MAPEI

Hos Brian og Kim fra Mapei, vores nye leverandør af topkvalitets microcement, ver der stor interesse for det nye produkt. Microcement er det mest aktuelle produkt lige nu i forhold til de nye boligtrends og der er stor efterspørgsel. Vi vil gerne klæde maleren bedst muligt på og afholder derfor kurser rundt omkring i afdelingerne, hvor Brian vil demonstrere brugen og vise dig de rigtige teknikker.

Hold øje med nyhedsmailen – vi sender løbende invitationer ud!

BOSTIK

Kevin fra Bostik havde travlt på sin stand og præsenterede hele frem suveræne nyheder. Blandt andet…

Bostik Acryl Deco Express
Malerarbejdet er altid det sidste i et byggeri og derfor genstand for stort tidspres. Ny SPO teknologi tillader vådt i vådt, hvilket gør at der kan fuges og males samtidigt.

Bostik Lightfiller+
En fantastisk synkefri letvægtsfiller på patron! Kan i næsten alle tilfælde overmales efter kun 15-20 minutter.

Alle Bostik-nyhederne findes inden længe på hylderne hos +Plus!

Vil du løfte din markedsføring til nye højder?

+Plus præsenterer et helt nyt tiltag som vil gøre din hverdag endnu lettere – og som vil gøre dit arbejde endnu mere synligt. Nu kan du købe markedsføringssupport gennem os og på den måde slippe for at bruge ekstra tid på selv at finde rundt i junglen af tilbud. Vi har samlet de bedste sparringspartnere og leverandører på området som står klar til at hjælpe dig til en mere synlig og sælgende markedsføringsstrategi.

Konkurrence til en værdi af 30.000,-

På messen afholdte +Plus Malergrossisten en konkurrence hvor præmien var en markedsføringspakke til en værdi af 30.000 kr. Mange deltog og inden længe offentliggør vi vinderen som kan se frem til en ny identitet og et nyt website – en præmie som giver uvurderling synlighed i markedet.

Menu