Profil

Historie, koncept & vision

+Plus Malergrossisten blev startet i 2004. Kæden blev etableret af erfarne branchefolk og vi markedsfører en bred vifte af kvalitetsmærkevarer.

Vor tekniske service har, udover at være vore kunders daglige back up og sparringspartner, til opgave hele tiden at følge op på branchens udvikling og nyheder. så vi konstant er på forkant og kan ajourføre vort sortiment.

Med basis i vort brede sortiment er det vort mål at være blandt de bedste til at servicere vore kunder med optimale løsninger til enhver opgave.

Vi er og bliver “den ægte malergrossist”

Godt samarbejde og gode produkter

Ansager Malerforretning har gennem årene været ovenud tilfreds med de produkter vi anvender fra Sigma, men bestemt også samarbejdet med Sigma Esbjerg. Man kan altid få råd og vejledning om produkter. Og hvis det er nødvendigt at komme ud og se arbejdet med henblik på vejledning, så lader det sig gøre med kort frist. Det har stor betydning for at arbejdet glider ude hos vore kunder.

Lars Mikkelsen

Ansager Malerforretning

Vi bruger PPG

Vi bruger PPG grundet deres store sortiment og deres villighed til at hjælpe med teknisk assistance. De hjælper til med at tingene virker. Vi sætter stor også stor pris på en kop kaffe og en sludder når vi kommer i butikken.

Christian Müller

Malerfirmaet UNOPAINT

Fantastisk service som strækker sig ud over det sædvanlige

Kvaliteten er selvfølgelig i orden, men en af de ting jeg sætter størst pris på, er de to glade drenge man møder en hver morgen. Den fantastiske service som ofte strækker sig ud over det sædvanlige er det allervigtigste for os.

Allan Schmidt

Forum Malerforretning

Skidegode produkter med et stort smil

Det er nogle skidegode produkter og servicen kan man ikke klage over – det hele med et stort smil. Hvem gider også at komme ud til sådan nogle sure røvhuller? Jeg er 110% tilfreds med vores samarbejde.

Theresa Arnsbæk

TA Malerfirma

En fuldstændig uundværlig samarbejdspartner

Altid klar med hjælp, råd og vejledning, samt en enorm faglig viden om nuværende, samt nye produkter på markedet. Altid et service niveau som overgår andre grossister/butikker med flere længder!

Emil H. B. Jacobsen

Elite Maler

Super samarbejde og produkter

For mig er Casper og Lasse mere end bare en grossist – de er mine kollegaer. Produkterne er blandt de bedste på markedet. Derimod kunne de godt trænge til en ny kaffemaskine.

Brian Schnor

Ribe Malerfirma

Rigtig god service og god kvalitet

Rigtig god service og god kvalitet, de bruger tid på at finde løsninger når det er svært.

Christina Nielsen

Egebjerg Malerfirma

Altid god service og de har styr på det

Jeg handler ved Plus Malergrossisten, fordi der altid er rigtig god service, og de har styr på det, de arbejder med. De er meget behjælpelige, hvis man har brug for hjælp, for eksempel spørgsmål til en special maling. Ofte kan de levere materialer ud i løbet af en time, det har jeg ikke oplevet at andre grossister kan. Det er noget rigtig godt maling Plus Malergrossisten har, både deres indvendig og udvendig serie. Er der nogle materialer de ikke har, skaffer de det.

Rene Jensen

Malerfirmaet Rene Jensen ApS

Et samarbejde udover det sædvanlige

Jeg har arbejdet sammen med Casper og Lasse i mange år, og før dem deres far. Det har altid været en fornøjelse, og vi har kunnet hjælpe hinanden i forhold til en lang række projekter. Vores samarbejde strækker sig langt udover hvad jeg forbinder med en almindelig grossist.

Gregor Glinka

Gregors Malerfirma

Anbefaling med 5 store stjerner

Jeg har Nordjysk Malerfirma og vi handler kun ved Plus Malergrossisten. Super priser, kvaliteten af deres produkter og servicen er helt i top.

Kent Norre

NJ Malerfirma

Har været kunde i mere end 20 år

Det betyder meget for mig, at en samarbejdspartner kan overholde aftaler – det kan Lasse og Casper. Sigma har leveret de produkter som jeg bruger de sidste mange år, og jeg kunne ikke drømme om at skifte til en anden leverandør.

Jens Erik Busk

Malerfirmaet O. Busk & Søn

Den bedste service og produkter i top

Hos Crone’s Malerfirma er vi glade for at kunne benytte +Plus Malergrossisten som leverandør. De yder altid den bedste service, og produkterne er i top. Ofte får vi materialerne leveret på byggepladsen eller på vores værksted. Ligeledes er de altid behjælpelige med at undersøge og fremskaffe special produkter. Som kunde er man altid velkommen til en kop kaffe og en snak med personalet og kollegaer.

Søren Crone Nielsen

Crone's Malerfirma

Menu