Tjek din sprøjtepistol

Sprøjtespartling & maling

Det er så enkelt – når bare man ved hvordan!

Sprøjtespartling og Maling er nu en nødvendighed at tage stilling til for at kunne klare sig i et større og mere presset marked. Og det er også på alle måder et fantastisk område for malerne at beskæftige sig med.

Der er masser af penge at tjene, samtidigt med at det er langt mindre hårdt for de udførende frem for rulle og pensel. Så der hvor det giver mening, skal man absolut overveje at tage sprøjte i brug.

Mange har en unødvendig respekt for det, da de har dårlige erfaringer med nedbrud, driftstop, dyre reperationer m.m.

Vedligeholdelse og rengøring af udstyr

99% af den frygt er dog fuldstændig ubegrundet og kan afhjælpes med en basisviden om vedligehold og rengøring af sit udstyr. Hos Plus Malergrossisten står vi naturligvis altid klar med råd, vejledning og har altid de mest gængse reservedele på lager. Derudover sætter vi en ære i at vide det meste om udstyret, så vore kunder kan få en god oplevelse fra start til slut.

Så hvad enten du kører med Wagner, Titan eller Graco udstyr, står vi klar til at servicere og vi ønsker med relevante videoer som denne at lære alle malere, hvad der skal til for at udnytte de kæmpe fordele, der ved at sprøjtemale og spartle.

Menu